Краще м'ясо кроликів

Тушковані язички кролика зі сметаною

Тушковані язички кролика зі сметаною
Язички кролика 0,5 кг добре промиваємо, викладаємо в глибоку сковороду з розігрітим маслом, солимо, накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 1 години на середньому вогні.
 
В процесі тушкування, можливо, доведеться підливати потроху води (по 1-2 столові ложки), щоб язики тушились, а не жарились.
За цей час можна приготувати гарнір: відварити рис або гречку. Також ріжемо тонкими кільцями цибулю, а потім ріжемо їх на маленькі шматочки.
 
Через годину від початку приготування зсунути язики в бік, залишивши їх на сковороді, покласти шматочок вершкового масла, додати нарізану цибулю та потушкувати її тут.
 
Після цього перемішати цибулю з язиками, і додати в сковороду 2 великі ложки сметани.
 
Накрити сковороду кришкою та залишити ще на вогні на 15 хвилин, періодично помішуючи. Виключити сковороду та додати спеції: коріандр, лавровий лист, 1 гвоздику.
 
Через кілька хвилин викласти язички разом з гарніром на тарілки.
 
Подати блюдо на стіл, прикрасити зеленню петрушки, базиліка.