Суп з кролика
- м'ясо кролика - 400г.
- бульйон м'ясний - 2л
- зелень кропу і петрушки - 40г.
- буряк - 1 шт.
- сметана - 4 ст. ложки
- вино червоне - 2 ст. ложки
- сіль
- перець чорний мелений
- лавровий лист
Спосіб приготування: Кролика промийте, розберіть на філе, наріжте на порційні шматки. Залийте бульйоном, додайте очищений і нарізаний кубиками буряк, доведіть до кипіння і варіть до готовності. За 10 хвилин до закінчення приготування покладіть лавровий лист, дрібно нарізані кріп і петрушку. Заправте сіллю, перцем, влийте вино і доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Час приготування: 40 хвилин. При подачі покладіть сметану.