Краще м'ясо кроликів

Стіфадо з кролика

Стіфадо з кролика
Спосіб приготування:
Змішайте муку з сіллю і перцем. Обваляйте в них шматочки кролятини. Розігрійте на сковороді половину оливкового масла. Підсмажте шматки кролятини з обох боків. Покладіть їх в каструлю з жароміцного скла. Підсмажте лук до підрум'янення, додайте до нього часник, томат-пасту, вино, бульйон, лавровий лист, чебрець, сіль, перець. Перекладіть все в каструлю з шматками кролятини, накрийте кришкою і тушкуйте 1-1,5 години до готовності. Зріжте з квадратних шматків хліба шкірку, кожен шматок розріжте на 4 трикутники. У залишках масла підсмажте хліб з обох боків до золотистого кольору. Умочіть один край грінки в дрібно нарізану зелень петрушки. Час приготування - 120 хвилин. Подавайте политого соусом кролика на пласкій тарілці з маринованою цибулею та грінками.