Рулет з кролика
- філе кролика - 1кг.
- сушені помідори в маслі - 100г.
- овочевий бульйон - 1 ст. л.
- рожеве сухе вино - 1 ст. л.
- цибуля – 1шт.
- насіння фенхеля - 2 ст. л.
- бекон - 6 скибочок
- чебрець і майорану - по 1 пучку
- розмарин - 1 гілочка
- оливкове масло - 2 ст. л.
- сіль
- перець
Спосіб приготування: Вийняти помідори з масла, дрібно порізати. Цибулю очистити і подрібнити, чебрець і майоран дрібно порубати. Змішати помідори, цибулю і зелень. Філе кролика викласти на робочу поверхню, злегка відбити, посолити, поперчити, посипати сумішшю, що вийшла, і насінням фенхеля. Скрутити в щільний рулет, обкласти беконом і обв'язати кулінарним шпагатом, помістивши під нього розмарин. Викласти рулет у відповідну за розміром форму, змащену маслом. Духовку розігріти до 160°С і запікати рулет 35 хвилин, періодично поливаючи його вином і бульйоном. Готовий рулет нарізувати скибочками, викласти на блюдо сервіровки з відвареною на пару картоплею і полити все соком, що залишився від жаріння.