Краще м'ясо кроликів

Рулет з кролика

Рулет з кролика
Спосіб приготування:
Вийняти помідори з масла, дрібно порізати. Цибулю очистити і подрібнити, чебрець і майоран дрібно порубати. Змішати помідори, цибулю і зелень. Філе кролика викласти на робочу поверхню, злегка відбити, посолити, поперчити, посипати сумішшю, що вийшла, і насінням фенхеля. Скрутити в щільний рулет, обкласти беконом і обв'язати кулінарним шпагатом, помістивши під нього розмарин. Викласти рулет у відповідну за розміром форму, змащену маслом. Духовку розігріти до 160°С і запікати рулет 35 хвилин, періодично поливаючи його вином і бульйоном. Готовий рулет нарізувати скибочками, викласти на блюдо сервіровки з відвареною на пару картоплею і полити все соком, що залишився від жаріння.