Рагу з кролика
- кролик - 1кг.
- вершкове масло - 50г.
- зелень петрушки
- цибуля – 1шт., в яку увіткнути 1 гвоздику,
- сіль
- перець (якщо є – чабер)
Для соусу: - вершкове масло - 40г.
- мука - 30г.
- жовток - 1
- сік 1 лимона
- сметана.
Спосіб приготування: Кролика розділити на 6 шматків і злегка обсмажити на маслі в скороварці. Налити воду, щоб вона покривала м'ясо, додати зелень, петрушку, цибулю, чабер, посолити, поперчити. Помістити на решітку зверху очищену картоплю. Закрити каструлю і варити кролика 15 хвилин.
Приготувати соус: підсмажити на 40 г масла 30 г муки, змішати з 0,5 л отриманого бульйону, посолити, поперчити. Закип'ятити. Зняти з вогню і змішати з жовтком, сметаною і соком лимона. Час приготування - 40 хвилин. Подавати кролика, поливши соусом.