Краще м'ясо кроликів

П'яний кролик

П'яний кролик Тушку кролика вимити і обсушити, потім розділити на 10 частин. Моркву нарізати дольками, цибулю середнім кубиком. Свіжу зелень і часник дрібно порубати. У жаровні або глибокій каструлі нагріти масло і викласти в нього шматочки кролятини. Коли м'ясо обсмажиться з одного боку, його потрібно перевернути і додати моркву з луком. Розтерти перець горошком з сіллю, розмарином і додати чебрець. Отриманою приправою заправити м'ясо з овочами і продовжувати обсмажувати ще 5 хвилин. Потім додати біле вино (150 мл) і випаровувати його протягом 10 хвилин. Додати вершки (20% — 1л), накрити кришкою і поставити в духовку (щоб блюдо томилося) на 60-80 хвилин — температуру 120°С. Перед тим, як пригощати гостей, додайте в блюдо рубану зелень і м'яту. "П'яного кролика" добре подавати з хлібними тостами: оскільки соус дуже смачний, постійно хочеться умочити в нього хліб.