Відварений кролик
- кролик (передні ніжки і стегенця) - 600г.
- лук ріпчастий - 1 шт.
- вершкове масло - 60г.
- сухе червоне вино - 1 стакан
- оцет - 1 ст. л.
- мелені сухарі - 3-5 ст. л.
- петрушка, сіль - за смаком
Спосіб приготування: М'ясо злегка посолити, посипати дрібно нарубаним луком і залити вином з оцтом. Через 2 години додати гарячої води (щоб покрила м'ясо) і відварити на помірному вогні. Довести до готовності, додати чорний перець і лавровий лист і доварити на слабкому вогні протягом 10 хвилин. З готового м'яса видалити кістки і помістити в проціджений бульйон. Мелені сухарі пасерувати на слабкому вогні з вершковим маслом протягом 5-6 хвилин, змішати з подрібненою петрушкою і полити розподілене на порції м'ясо.