Краще м'ясо кроликів

Кролик в червоному вині

Кролик в червоному вині
Спосіб приготування:
Супову зелень і цибулю-шалот очистить і дрібно нарізати. Чебрець і розмарин нарубати. Відрізати кроликам лапки і розрізати кожну спинку впоперек на три рівні частини. Шматки кроликів посолити і поперчити з усіх боків. Обсмажити порціями в топленому маслі. Додати половину супової зелені, цибулю-шалот і чебрець з розмарином. Влити вино, накрити кришкою і тушкувати 1 годину, періодично підливаючи бульйон. Через 45 хвилин додати супову зелень, що залишилася. Вершкове масло змішати з мукою і соусом. Кип'ятити 5 хвилин. Можна ще раз приправити спеціями. Час приготування: 85 хвилин.