Краще м'ясо кроликів

Кролик в конвертику з зеленню

Кролик в конвертику з зеленню Інгредієнти: Спосіб приготування: Розріжте кожну ніжку кролика навпіл та задню частину тушки на 4 частини. Переберіть та промийте стручки гороху, опустіть його в солону кип’ячу воду (так, щоб вода ледь закрила його зверху) на 3 хвилини, потім відкиньте на друшлаг, обдайте холодною водою та дайте воді стекти. Підігрійте в сотейнику вершкове масло та 1 ст. ложку рослинного. Обжарте в ньому шматки м’яса кроля з усіх сторін на середньому вогні. Злегка посоліть, поперчіть, додайте воду та тушкуйте 15 хвилин. Розкладіть на змазане рослинним маслом деко 4 великих квадрати фольги. Змажте їх маслом. На кожний покладіть шар стручків гороху, зверху шматочок окорока та шматочок м’яса кроля, прикрийте шматочками сала. З’єднайте краї фольги, закрутіть їх, щоб отримавши конвертик не розвертався. Поставте в духовку на 10—12 хвилин. Подавайте на стіл, розклавши конвертики по тарілкам.


Смачного!