Краще м'ясо кроликів

Кролик тушкований з плодами манго (або гарбузом)

Кролик тушкований з плодами манго (або гарбузом)
Спосіб приготування:
Цедру зрізати з лимона тонкою стружкою і додати в лимонний сік. Кролика розділити на порційні шматки, облити лимонним соком з цедрою лимона. Укласти шматки м'яса в сковороду і обсмажити в духовці при 200°С до готовності. Плоди манго промити, нарізати на дольки, не знімаючи шкірку (вийнявши кісточку), і обсмажити на рослинній олії або вершковому маслі. При подачі на стіл злегка посолити м'ясо і манго. Замість манго можна використовувати гарбуз; готується він так само, як і манго, а після обсмажування його потрібно полити лимонним соком.