Кролик тушкований з плодами манго (або гарбузом)
- кролик - 1 шт. (1.0 – 1.2 кг)
- лимон (цедра) - 1 шт.
- лимонний сік - за смаком
- манго - 1 шт.
Спосіб приготування: Цедру зрізати з лимона тонкою стружкою і додати в лимонний сік. Кролика розділити на порційні шматки, облити лимонним соком з цедрою лимона. Укласти шматки м'яса в сковороду і обсмажити в духовці при 200°С до готовності. Плоди манго промити, нарізати на дольки, не знімаючи шкірку (вийнявши кісточку), і обсмажити на рослинній олії або вершковому маслі. При подачі на стіл злегка посолити м'ясо і манго. Замість манго можна використовувати гарбуз; готується він так само, як і манго, а після обсмажування його потрібно полити лимонним соком.