Краще м'ясо кроликів

Кролик тушкований з апельсинами

Кролик тушкований з апельсинами
Спосіб приготування:
Бекон кубиками покласти в 3-літрову каструлю і тушкувати під кришкою 2 хвилини при 100°С. Додати цибулю кубиками, моркву соломкою і пастернак кружечками і тушкувати під кришкою 3,5-5 хвилин до розм'якшення. М'ясо кролика кубиками викласти шаром поверх овочів. З помідорів злити сік, додати повну ложку нарізаної зелені петрушки, все викласти поверх м'яса, зверху - шар картоплі кубиками. Накрити кришкою і тушкувати 18-20 хвилин при 100°С. Перевірити готовність м'яса. Натерти апельсин на крупній терці, залити окропом і дати постояти. Якщо м'ясо готове, злити воду, додати трохи зелені петрушки і викласти апельсинову суміш на картоплю. Закрити кришкою і готувати ще 3,5-6 хвилин при 100°С.