Кролик, тушкований в молоці
- кролик - 1 шт. (1,0 – 1,2кг)
- шпик - 50 г.
- лук ріпчастий - 2 шт.
- жир - 3 ст. ложки
- молоко - 2 стакани
- зелень петрушки
- зелень кропу
- сіль - за смаком
Спосіб приготування: Оброблену тушку кролика розрубати на шматки і обсмажити до утворення рум'яної скориночки. Шпика нарізати тонкими скибочками і викласти на дно сотейника. Цибулю нашаткувати і посипати на шпик, зверху викласти шматки кролика. Залити гарячим молоком, посолити і тушкувати до повної готовності. Час приготування: 1 година 30 хвилин. Готове блюдо оформите зеленню. На гарнір подати смажену картоплю і відварену квасолю.