Краще м'ясо кроликів

Кролик на рожні

Кролик на рожні
Спосіб приготування:
На ніч замочити випатраного кролика в холодній воді, в яку доданий концентрований лимонний сік (стакан лимонного соку на три літри води). Потім кролика промокнути полотняною тканиною. Гострим ножем зробити надрізи в тушці і нашпигувати її шматочками сала і часнику. Меленими ягодами ялівцю, сіллю і меленим чорним перцем натерти кролика всередині. Потім посолити і поперчити його зверху. Витягнути передні і задні лапи, перев'язати їх шпагатом, потім насадити кролика на рожен. Смажити приблизно дві години, безперервно повертаючи рожен. Їдять смаженого на рожні кролика з печеною картоплею, свіжими овочами і зеленню. До смаженого кролика зазвичай подають біле столове вино.