Краще м'ясо кроликів

Кролик фарширований

Кролик фарширований
Для начинки:

Спосіб приготування:

Тушку обмити, просушити, відрізати лопатки і шию, надрубати з внутрішньої сторони хребет (не розрубуючи його повністю), щоб зажареного кролика було легко розрізати на шматки.

Призначене для начинки м'ясо зрізати з лопаток, шиї і добре порубати разом з нирками, печінкою, салом, підсмаженою морквою і луком. Додати намочену в молоці булку, нарізаний шпик, мелений перець, сіль, яйце, сметану, все перемішати і начинити кролика. У начинку покласти рубану або пропущену через м'ясорубку телятину, курятину або печінку.

Потім кролика посолити, начинити фаршем, черевце зашити, спинку і задні ноги нашпигувати шпиком, покласти на деко (спинкою вгору) і зажарити.

Перед подачею на стіл печеню розрізати на шматки, покласти їх на підігріте блюдо в тому ж порядку, як була ціла печеня, і полити соком, що залишився від печені. Обкласти смаженою картоплею.