Краще м'ясо кроликів

Кролик а ля Ніцца

Кролик а ля Ніцца Інгредієнти:
Спосіб приготування: В сковороді з розігрітим маслом обсмажте шматки м’яса кролика до золотистого кольору. Потім м’ясо витягніть, і в цій же сковороді обсмажте мілко нарізану цибулю. Покладіть часник, пучок трав, а також розтерті помідори, попередньо витягнувши з них насіння. Влийте біле вино. Потушкуйте 10 хвилин на слабому вогні, знову покладіть шматки м’яса кролика в сковороду. Посоліть, поперчіть. Тушкуйте 20 хвилин. Потім додайте маслини, лимонний сік, все перемішайте й залиште на слабому вогні ще на 10 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді, переклавши в глибоке блюдо та посипавши рубленою петрушкою.

Смачного!