Кролик а ля Ніцца
Інгредієнти: - 1 кролик (1,5 кг)
- 0,5 стакана рослинного масла
- 2 великі цибулини
- 1 кг помідор
- 2 зубчики часнику
- пучок трав
- 1 стакан білого сухого вина
- 24 шт. чорних маслин
- лимон
- петрушка
- сіль, перець
Спосіб приготування: В сковороді з розігрітим маслом обсмажте шматки м’яса кролика до золотистого кольору. Потім м’ясо витягніть, і в цій же сковороді обсмажте мілко нарізану цибулю. Покладіть часник, пучок трав, а також розтерті помідори, попередньо витягнувши з них насіння. Влийте біле вино. Потушкуйте 10 хвилин на слабому вогні, знову покладіть шматки м’яса кролика в сковороду. Посоліть, поперчіть. Тушкуйте 20 хвилин. Потім додайте маслини, лимонний сік, все перемішайте й залиште на слабому вогні ще на 10 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді, переклавши в глибоке блюдо та посипавши рубленою петрушкою.
Смачного!