Котлети з м’яса кроля з овочами
Для приготування котлет з м’яса кроля з овочами м’якоть м’яса кролика пропустіть через м’ясорубку разом зі свинячим салом, додайте молоко (із розрахунку 15% від маси м’яса), посоліть, поперчіть та ретельно збийте.
Сформуйте котлети, обваляйте їх в муці, змочіть в сирому яйці, паніруйте в хлібних кришках та обжарте з усіх сторін на рослинному маслі.
Ріпчасту цибулю наріжте часточками, ошпарте баклажани - кільцями, солодкий стручковий перець - соломкою, помідори очистіть від шкірки та наріжте шматочками. Усі овочі обжарте окремо на рослинному маслі, а потім з’єднайте, додайте зелень, сіль, перець.
Половину овочевої суміші шаром в казанок, на нього виложіть підсмажені котлети, потім знову шар овочів, влийте трішки бульйону та тушкуйте 25-30 хв.
Перед подачею на блюдо виложіть котлети, а зверху - овочі, посипте нарізаною зеленню петрушки та товченим часником, прикрасьте шматочками лимона та маслинами.
Смачного!