Краще м'ясо кроликів

Язички в шампанському

Язички в шампанському Для того щоб приготувати язики кролика з додаванням шампанського потрібні наступні інгредієнти:
Заливаємо язики шампанським та залишаємо їх маринуватися протягом чотирьох годин. Можна залишити язики на ніч в холодильнику. За цей час язички підготуються до тушкування та будуть м’якими в процесі приготування.
 
По закінченню чотирьох годин потрібно злити все шампанське та промити язики під водою (якщо цього не зробити, то по піде аромат - занадто сильний, а язики отримають зовсім інший смак, ніж слід).
 
Викладаємо язики на сковороду з невеликою кількістю рослинної олії та тушкуємо близько 40 - 60 хвилин на середньому вогні. Тим часом відварюємо в якості гарніру рис.
 
Беремо окрему сковороду, на вершковому маслі обсмажуємо натерту на крупній тертушці моркву і мілко порізану ріпчасту цибулю. В цю сковороду викладаємо відварений рис, додаємо сіль та спеції. В якості спецій використовуємо перець, розмарин або майоран, чебрець. Зверху кладемо кілька цілих зубчиків часнику.
 
В сковороду, де тушкуються язики, за 10 хвилин до готовності кладемо небагато консервованих ананасів та тушкуємо все разом до утворення красивої скоринки.
 
Змішуємо рис та язики і подаємо до столу.