Краще м'ясо кроликів

Пікантні котлети з кролика

Пікантні котлети з кролика М’ясо кролика відокремте від кісток, видаліть сухожилля, положіть його в маринад, що складається з 20 г рослинного масла, 10 г сухого вина, 10 г оцту, 40 г мілко нарізаної ріпчастої цибулі, зелені селери та моркви, натертої на терці, та поставте в холодильник на 2-3 год. Потім пропустіть м’ясо через м’ясорубку разом з попередньо замоченим білим хлібом. Отриману масу ретельно розмішайте, сформуйте з неї котлети, паніруйте в муці та трохи витримайте.

З яєць, молока, муки, солі приготуйте тісто, як для млинців, а з зелені петрушки та вершкового масла - зелене масло, охолодіть його.

Шматочок такого масла покладіть в середину кожної котлетки, обмокніть їх в тісто, паніруйте в сухарях та обжарте в розігрітому фритюрі.

Смачного!